Het duurde niet lang voordat de generator van waterstofbrandstofcellen populair werd. Toch is er nog heel weinig bekend over hoe deze apparaten eigenlijk werken. In dit bericht gaan we enkele van de belangrijkste punten bespreken over waterstofbrandstofgeneratoren en hoe ze werken. We gaan ook bespreken hoe waterstof en brandstofcellen uw leven misschien ten goede kunnen veranderen.

Waterstofgeneratoren zijn relatief eenvoudige apparaten waarmee u water kunt scheiden van de twee hoofdelementen (waterstof en zuurstof). Dit wordt gedaan door middel van een elektrolyseproces waardoor we het gas of het hydroxigas creëren. Dit gas kan vervolgens door verschillende soorten voertuigen worden gevoerd om het brandstofverbruik te verhogen. Er zijn een aantal verschillende brandstofcel-energie-apparaten. Een belangrijk type is de droge cel waterstofgenerator. De droge-cel-waterstofgenerator is de meest efficiënte van de twee typen generatoren. De andere is de natte-celgenerator.

Een droge-celgenerator wordt meestal uitgevoerd met stalen platen. Het aantal platen kan per bouwer verschillen. Op de meeste cellen zijn er zes stalen platen, één positieve, één negatieve en 4 natuurlijke platen. Nu, afhankelijk van het type voertuig, zal de droge cel op de platen moeten worden verhoogd. Omdat grotere motoren een grotere bron nodig hebben om het maximale rendement te behalen.

Dit zijn slechts de belangrijkste onderdelen die nodig zijn om uw apparaat te bouwen. Er zijn echter verschillende andere onderdelen die we hebben weggelaten, zoals de afstandhouders, bouten, plexiglas en vele andere. In plaats van je te vervelen met de volledige schema’s van alles wat nodig is. Het is het beste om u een basisoverzicht te geven van wat nodig is om een ​​waterstofbrandstofcelgenerator te bouwen.

Deze apparaten hebben een breed scala aan voordelen, waaronder een mooie fiscale stimulans. De fiscale stimulans kan komend belastingseizoen worden geïmplementeerd zodra u het apparaat hebt geïnstalleerd. Het bedrag dat men zou kunnen ontvangen, varieert, maar gebruikers van deze apparaten hebben meer dan tweeduizend dollar van hun inkomstenbelasting gekregen, alleen maar om het apparaat op een van hun voertuigen te installeren. Een ander voordeel van het gebruik van brandstofcel-energie is dat het tien keer veiliger is voor het milieu. Dit komt doordat waterstof heter verbrandt dan gewoon gas / diesel. Om nog maar te zwijgen over de enige uitstoot die door deze apparaten wordt uitgestoten, is water zelf.